Barsa gasi potencijalno žarište: Rakitiću i Suarezu novi ugovori na kraju sezone

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jul.2016, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa gasi potencijalno žarište: Rakitiću i Suarezu novi ugovori na kraju sezone

Sada je već izvesno da će odlični dvojac dugo ostati na Nou Kampu

Barselona računa na svoje najbolje igrače, pa je tako već sada obavestila Ivana Rakitića i Luisa Suareza da će im na kraju sezone biti produženi ugovori, piše katalonski Sport.

Katalonci su tim potezom želeli da ugase potencijalo žarište, s obzirom da dvojic fudbalera ističe ugovor na leto 2019. godine, a u medijima su se pojavile spekulacije o odlasku hrvatskog veziste nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dolaska Andrea Gomeza iz Valensije.

Barselona želi da demantuje sve te glasine i motiviše svog igrača da nastavi sa sjajnim partijama i u naredne sezone. Luis Suarez dosta mirniji po tom pitanju, o čemu je i govorio na prvoj konferenciji za štampu pred početak priprema.

Barselona je nedavno obnovila ugovore sa Busketsom, Maskeranom i Nejmarom, a razgovori su porekrenuti i sa Lionelom Mesijem. Sada su na red došli Rakitić i Suarez, čime bi bio zaokružen i zacementiran ostanak svih najvažnijih igrača u ekipi Luisa Enrikea.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.