Barsa demolirala Sevilju u Superkupu, Mesi prvi put kao kapiten podigao pehar! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Avg.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa demolirala Sevilju u Superkupu, Mesi prvi put kao kapiten podigao pehar! (VIDEO)

Foto: Guliver/Alex Caparros/Getty Images

Barselona je ukupnim rezultatom 5:0 savladala Sevilju u finalu Superkupa Španije, koji se igra na dve utakmice. Nakon što su pobedili i pre nedelju dana u Sevilji sa 2:0, šampioni Španije su i na Kamp Nou demolirali Andalužane i tako osvojili prvi trojfej u sezoni.

Arda Turan je na asistenciju Mesija postigao gol već u 10. minutu i bilo je jasno da Sevilja više nema šta da traži. Možda su mogli da zakomplikuju situaciju u 33. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << minutu, ali je Klaudio Bravo odbranio Ibori penal.

Turan je i u prvom minutu drugog poluvremena postigao gol i rešio meč, da bi šlag na tortu stavio Lionel Mesi, koji je u 55. minutu postigao gol za 3:0 i konačan rezultat. Nije to bio običan gol, naročito ne za Argentinca, pošto ga je postigao na najneobičniji način za njega - glavom.

Šutirao je iz pomalo teške situacije, ali se izvio koliko je visok i sjajno plasirao loptu u mrežu Rika, za oduševljenje na Kamp Nou.

Mesi je imao tu čast da kao kapiten, u odsustvu Inijeste podigne pehar Superkupa.

Pogledajte golove i najbolje momente sa utakmice:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Barselona osvojila Super kup Španije

Izvor: Beta, 18.Avg.2016

Fudbaleri Barselone osvojili su Super kup Španije, pošto su večeras na svom terenu pobedili Sevilju sa 3:0 u revanš meču finala. Barsa je u prvoj utakmici slavila 2:0, i tako ubedljivo došli do prvog trofeja u sezoni.Dvostruki strelac bio je Arda Turan, u 10. i 46. minutu, a Lionel Mesi postigao...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.