Barnli oborio klupski rekord zbog Defura

Izvor: B92, 17.Avg.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barnli oborio klupski rekord zbog Defura

Engleski premijerligaš Barnli srušio je klupski rekord pošto je za 8,6 miliona evra doveo Stivena Defura iz Anderlehta,

Belgijski vezista potpisao je trogodišnji ugovor sa timom koji igra na stadionu Torf Mur, na kojem će debitovati u subotu protiv Liverpula.

"Nadam se da ću preneti svoje iskustvo na ekipu i pomoći da obezbedi opstanak u ligi. Atmosfera na stadionima Premijer lige je sjajna i ponosan sam što ću biti deo svega toga", rekao je Defur za sajt novog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kluba.

Defur drugi put ruši rekord kluba prilikom transfera, nakon što je 2014. godine iz Porta stigao u Anderleht za šest miliona evra i nadmašio Aleksandra Mitrovića prilikom prelaska iz Partizana.

Ovaj 28-godišnji fudbaler igrao je još za Genk i Standard iz Liježa, dok je za reprezentaciju Belgije zabeležio 46 utakmica i dva gola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.