Barbiko, dobrodošao u pakao! Bizarno isključenje izdajice Defura presudilo Anderlehtu: Navijači bacali stolice na teren, Vukomanović srušio šampiona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbiko, dobrodošao u pakao! Bizarno isključenje izdajice Defura presudilo Anderlehtu: Navijači bacali stolice na teren, Vukomanović srušio šampiona (VIDEO)

Standard u velikom derbiju Belgije bolji od Ljubičastih, koji su pali posle crvenog kartona bivšeg igrača kluba iz Liježa - 2:0

U ljubavi, ratu i fudbalu sve je dozvoljeno! Osim izdaje. Upravo je taj „prekršaj“ letos napravio Stiven Defur odlukom da obuče dres Anderlehta i tako zabode nož u srca navijačima Standarda koji su ga uzdigli na pijadestal zbog pet godina vernosti, tokom kojih im je doneo i jednu titulu. Danas je, međutim, sve došlo na naplatu, bivši reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Belgije glavni je krivac za poraz šampiona u Liježu i veliki skalp srpskog trenera na klupi domaćeg tima Ivana Vukomanovića - 2:0.

Standard je u velikom derbiju Belgije oborio na pleća Ljubičaste, u meču posle kojeg domaći navijači imaju dvostruki razlog za radost. Ne samo da je njihova ekipa osvojila tri boda, nego su se naslađivali propustom Defura koji je u 53. minutu na bizaran način dobio crveni karton i praktično usmerio Valonce ka trijmfu. U trenucima dok je desni bek domaće ekipe Martin Milek ležao na zemlji i tražio pomoć, a fudbaleri Anderlehta odbijali da prekinu igru kako bi se protivniku ukazala lekarska pomoć, Defur je napucao loptu u pravcu klupe Standarda, ona završila na tribinama, što je sudija procenio kao provokativni čin i pokazao mu drugi žuti karton.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.