Bane odveo Čelzi u finale!

Izvor: UživoFudbal.com, 28.Jan.2015, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane odveo Čelzi u finale!

Srpski reprezentativac, Branislav Ivanović, postigao je jedini pogodak na revanš utakmici Liga Kupa između Čelzija i Liverpula. Na taj način Ivanović je samo potvrdio prolaz svog tima.

Utakmica je otišla na produžetke jer je posle 90 minuta rezultat bio 0:0. U produžecima domaći tim je imao prednost jer je na Enfildu takođe bilo nerešeno 1:1 ali u Liga Kupu gol u gostima važi tek u produžecima.

Liverpul je bolje otvorio utakmicu i par puta ozbiljno zapretio golu >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << Čelzija ali je Kurtoa bio odličan. U drugom delu ekipa Žozea Murinja je uspela da uspostavi dominaciju tako da sve do isteka 120 minuta Liverpul i neje uspeo da napravi ozbiljniju šansu.

Utakmica je rešena nakon slobodnog udarca i skoka Ivanovića koji je neometan u srcu šesnaesterca poslao loptu iza leđa golmana Minjolea koji je takođe zabeležio par fantastičnih odbrana na utakmici.

Čelzi će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Totenhem – Šefild Junajted u kome londonski klub ima prednost od 1:0 nakon prvog meča.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.