Bane Ivanović dobija konkurenciju, Konte spremio 25.000.000 evra za bivšeg igrača Reala

Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Ivanović dobija konkurenciju, Konte spremio 25.000.000 evra za bivšeg igrača Reala

Markos Alonso na meti Čelsija

Branislav Ivanović desno, Sezar Aspilikueta levo. Ali to bi uskoro moglo da se promeni pa da obojica konkurišu za mesto uz desnu aut liniju, jer je Antonio Konte zatražio od uprave Čelsija da mu obezbedi 25.000.000 evra za Markosa Alonsa.

Proizvod Realove omladinske škole je posle trogodišnje avanture u Boltonu, te kraće pozajmice Sandrerlendu, fudbalsku sreću pronašao u Fjorentini. Konte ga dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poznaje, pa madridska Marka piše i o potencijalnom dogovoru.

U tom slučaju bi Aspilikueta mogao da se vrati na poziciju koja ga je i preporučila Čelsiju 2012. godine. Naravno, eventualni Alonsov dolazak ne bi automatski značio da bi Ivanović ili Aspilikueta ispali iz tima. Ali bi dobili jaku konkurenciju.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Čelsi našao levog beka, opet Baneta dovode u pitanje!?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 09:30

Ne prestaju spekulacije, "Marka" objavila da je posao praktičnog gotov, iako klubovi ćute. O čemu se radi?..Navodno je izbor pao na Markosa Alonsa, Španca iz Fiorentine. Ovaj nekadašnji igrač Reala je već nastupao u Engleskoj za Bolton, a kao slobodan igrač je stigao u Firencu...Navodno, "Ljubičasti"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.