Baloteli ipak našao klub

Izvor: N1 televizija, 30.Avg.2016, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baloteli ipak našao klub

Napadač Liverpula Mario Baloteli, ipak će naći klub u kom će igrati naredne sezone. Pošto Milan, u kom je bio u prethodnih šest meseci, nije iskoristio mogućnost da otkupi igračev ugovor, a i trener Redsa Jirgen Klop bio je jasan da napadač nije u njegovim planovima, Italijan je do sada bio u neizvesnosti gde će nastaviti karijeru.

Spas je došao iz Francuske. Nica je voljna da potpiše ugovor sa kontroverznim napadačem. Stvar je skoro gotova, ali još se ne zna da li >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << će to biti pozajmica ili otkup ugovora od Liverpula. Premijerligaš ne bi se bunio da Baloteli, koji ima još godinu dana ugovora, ode i sada kao slobodan igrač, ali problem je visina njegove plate, koju ne bi Nica u potpunosti da plaća sama.

Ostalo je manje od 48 časova da se postigne dogovor i Baloteli, ako želi da igra fudbal ove sezone, moraće da bude maksimalno fleksibilan oko plate.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.