Bajern siguran, Šalke slavio u Bremenu

Izvor: RTS, 23.Sep.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern siguran, Šalke slavio u Bremenu

Minhenski Bajern rutinski savladao Paderborn, najprijatnije iznenađenje u novoj sezoni Bundeslige. Šalke bez poteškoća odneo bodove iz Bremena.

Fudbaleri Bajerna savladali su u Minhenu ekipu Paderborna sa 4:0, dok je Šalke u Bremenu slavio protiv domaćeg Verdera rezultatom 3:0, u utakmicama 5. kola nemačke Bundes lige.

Šampion Nemačke očekivano je osvojio bodove u susretu sa novajlijom u eliti, a nakon kiksa i remija u prošlom kolu protiv Hamburgera trener >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Pep Gvardiola izveo je najjači mogući sastav.

Bajern je opravdao očekivanja i rutinski izborio ubedljivu pobedu na svojoj Alijanc areni, gde se istakao dvostruki strelac Mario Gece, a konačno je pogodio i Robert Levandovski, a poslednji gol na meču delo je Tomasa Milera.

Bavarci su se ovom pobedom izdvojili na čelu tabele sa 11 bodova.

Šalke je neočekivano lako slavio protiv Verdera nakon bolje igre u drugom poluvremenu, dok su Ajntraht i Majnc u Frankfurnu odigrali nerešeno 2:2, nakon što su gosti poveli sa 2:0.

U ekipi domaćina ceo meč odigrao je srpski internacionalac Aleksandar Ignjovski, dok je Filip Đuričić igrao za Majnc do 60. minuta.

Rezultati:

Bajern Minhen - Paderborn 4:0 (Gece 8, 78, Levandovski 14, Miler 85)

Verder - Šalke 0:3 (Majer 48, Nojštader 51, Barneta 85)

Ajntraht Frankfurt - Majnc 2:2 (Majer 45+1, Seferović 82 - Hofman 41, Okazaki 44)

Hofenhajm - Frajburg 3:3 (Eliunusi 44, Rudi 63, Vestergard 90+3 - Franc 31, 33, Darida 75. penal)

Sutra se sastaju Bajer Leverkuzen - Augsburg, Borusija Dortmund - Štutgart, Borusija Menhengladbah - Hamburger, Hanover - Keln i Herta - Volfsburg.

Tabela: Bajern Minhen 11 bodova, Majnc i Hofenhajm po 9, Paderborn 8, Bajer Leverkuzen i Hanover po 7, itd.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bajern siguran u Minhenu, Šalke slavio u Bremenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2014

Fudbaleri Bajerna savladali su večeras u Minhenu ekipu Paderborna sa 4:0, dok je Šalke u Bremenu slavio protiv domaćeg Verdera rezultatom 3:0, u utakmicama 5. kola nemačke Bundes lige...Aktuelni šampion očekivano je osvojio bodove u susretu sa novajlijom u eliti, a nakon kiksa i remija u prošlom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.