Bajern dogovorio veliki transfer za leto 2018. godine!

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern dogovorio veliki transfer za leto 2018. godine!

"Bavarci" aktivno rade na pojačanjima za predstojeću sezoni, a izgleda da su dogovorili jedno i za sezonu 2018/19.

Novi/stari prvak Nemačke već je osigurao potpise četvorice novih fudbalera. Na "Alijanc arenu" su sigli Sebastijan Rudi i Niklas Zile iz Hofenhajma, kao i Serž Gnabri iz Verder Bremena i Korentin Toliso iz Olimpik Liona.

I pored njih, novac u potrošili i na otkup ugovora Kinglsija Komana, platili su Juventusu 20 miliona evra, kako je još pri dogovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o pozajmici bili aranžirano.

Vrlo je moguće da se Bajern ovog leta neće zaustaviti na tome, ali uprava "Bavarca" razmišlja i korak dalje.

Naime, kako prenosi nemački list "TZ", fudbaler Bajerna bi leta 2018. godine trebalo da postane nova zvezda nemačkog fudbala Julijan Brandt.

Bilo je priča i tokom minule sezone da se Brandt dogovorio sa Bajernom i da će ovog leta pojačati četu Karla Anćelotija, ali su svi navodi ubrzo pali u vodu.

Ipak, mladi Brandt bi na kraju ipak mogao da zaigra na "Alijanc Areni", ali za godinu dana, tačnije nakon Svetskog prvenstva u Rusiji.

On naime smatra da je konkurecija u Bajernu prevelika i da zbog toga želi da provede još godinu dana na "Baj areni", kako bi konstantno igrao i nametnuo se Joakimu Levu za predstojeć smotru najboljih svetskih reprezentacija.

Transfer još uvek nije dogovoren, ali izgleda da su "Bavarci" uspeli da se dogovore sa sjajnim krilnim fudbalerom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.