Bajern bez Robena do kraja sezone?

Izvor: Sportske.net, 07.Apr.2016, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern bez Robena do kraja sezone?

Sudeći na osnovu poslednjih vesti koje stižu iz prestonice Bavarske, trener Bajerna Pep Gvardiola neće moći da računa na Arjana Robena do kraja tekuće sezone.

Završnica sezone donosi fudbalerima Bajerna borbu za trofeje u tri takmičenja, a sve su prilike da će "Mašinerija" u odlučujuće bitke bez jednog od svojih najboljih igrača.

Verovalo se da Arjan Roben nije teže povređen i da ga čeka kraća pauza, ali je pre nedelju dana potvrđeno da Holanđanin >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće na teren pre druge polovine aprila.

Nemački kanal "Sport 1" večeras je objavio da od Robenovog povratka na teren u pomenutom terminu neće biti ništa jer je za hitronogog krilnog fudbalera sezona završena!

Radi se o povredi prepone koja je teže prirode i sve su prilike da Arjen Roben neće moći da pomogne saigračima u borbi za trofeje u domaćim takmičenjima i Ligi šampiona.

Holanđanin je u sezoni na izmaku odigrao 21 utakmicu i postigao 7 golova a koliko njegovo odsustvo sa terena utiče na ekipu najbolje se videlo u prvom četvrtfinalnom susretu Lige šampiona sa Benfikom koji je Bajern rešio u svoju korist rezultatom 1:0.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.