Bačka protiv Spartaka, Voša dočekuje Javor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2016, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačka protiv Spartaka, Voša dočekuje Javor

U subotu od 19 časova Bačka će igrati protiv Spartaka, a ostale utakmice petog kola na programu su u nedelju. Vojvodina će na svom terenu u nedelju od 20 časova igrati protiv Javora i pokušaće da nastavi niz bez poraza.

Novosađani su u prošlom kolu odigrali bez golova sa Napretkom i prekinuli niz od dve pobede i uz utakmicu manje zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa sedam bodova. Javor je 10. sa pet bodova.

Utakmicama petog kola za vikend se nastavlja takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda igraće u Nišu protiv Radničkog, a u gradskom derbiju Partizan će igrati protiv Čukaričkog.

Zvezda će od 19 časova u Nišu igrati protiv Radničkog i pokušaće da pobedi kako bi zadržala prvo mesto na tabeli. Posle nerešenog rezultata u prvom kolu, crveno-beli su vezali tri pobede i imaju 10 bodova, a Radnički je peti sa sedam bodova.

U gradskom derbiju Partizan će od 17 časova igrati protiv Čukaričkog i želi da napravi niz od dve pobede. Crno-beli su u sredu u četvrtom kolu ostvarili prvu pobedu u sezoni, pošto su bili bolji od Javora sa 2:0 i zauzimaju 11. mesto na tabeli sa četiri boda. Takođe, u sredu je i Čukarički ostvario prvu pobedu u prvenstvu, pošto je pobedio Bačku sa 1:0. "Brđani" su 12. na tabeli sa četiri boda.

Fudbaleri Metalca igraju od 20 časova u Beogradu protiv Voždovca i pokušaće da ostvare dobar rezultat kako bi zadržali drugo mesto na tabeli. Ekipa iz Gornjeg Milanovca je vezala dve pobede i ima devet bodova na drugom mestu. Voždovac je u sredu pretrpeo prvi poraz u prvenstvu, od Zvezde 0:3 i nalazi se na šestom mestu, u grupi ekipa koje imaju po sedam bodova.

Fudbaleri Novog Pazara igraju od 20 časova kao domaćini protiv Rada i pokušaće da ostanu neporaženi u prvenstvu. Novi Pazar ima dve pobede i remi i sa sedam bodova zauzima treće mesto na tabeli, dok je Rad, koji je u sredu protiv Radnika ostvario prvu pobedu u sezoni (1:0), prekinuo niz od tri poraza i zauzima 14. mesto na tabeli sa tri boda.

Fudbaleri Mladosti od 20 časova u Lučanima igraju protiv Napretka i pokušaće da prekinu niz od dva poraza, dok će Borac u isto vreme u Surdulici protiv Radnika pokušati da ostvari prvu pobedu u prvenstvu.

Parovi petog kola Super lige Srbije:

Subota:

Bačka - Spartak (19.00)

Nedelja:

Partizan - Čukarički (17.00)

Radnički (N) - Crvena zvezda (19.00)

Mladost - Napredak (20.00)

Novi Pazar - Rad (20.00)

Radnik - Borac (20.00)

Vojvodina - Javor (20.00)

Voždovac - Metalac (20.00)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.