Baba po Murinjovom ukusu

Izvor: Mondo, 31.Jul.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baba po Murinjovom ukusu

Levi bek Augsburga na pragu je prelaska u Čelsi za 25 miliona evra.

Foto: Getty Images/Christof Koepsel

Prvak Engleske ovih dana bi trebalo da dobije drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Reprezentativac Gane, levi bek Baba Rahman, najverovatnije prelazi iz Augsburga u Čelsi za 25 miliona evra (17,5 miliona funti), nakon što se klubovi usaglase oko "finih" detalja ugovora.

Rahman je prošlog leta stigao u Augsburg iz Grojter Firta za samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << milion evra, tako da će bundesligaš na njemu napraviti odličnu zaradu.

"Plavcima" ga je preporučio njihov bivši menadžer, a sada selektor Gane Avram Grant.

Čelsi je do sada doveo samo golmana Asmira Begovića iz Stouka, dok su Brazilac Nejtan i naš Danilo Pantić odmah po potpisivanju ugovora prosleđeni na kaljenje u Vitese.

U timu Žozea Murinja više nisu Didije Drogba, Petr Čeh, Filipe Luis i nekolicina fudbalera koji su prošlu sezonu proveli na pozajmicama.

Čelsi se u nedelju od 16 časova sastaje sa Arsenalom u borbi za Komjuniti šild, a nova sezona u Premijer ligi počinje 8. avgusta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.