Ba: Murinju je važnije kako se zoveš

Izvor: RTS, 18.Avg.2014, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ba: Murinju je važnije kako se zoveš

Fudbaler Bešiktaša Demba Ba rekao je da nije dobio pravu šansu u Čelsiju, jer menadžer Žoze Murinjo više pažnje pridaje ugledu, a ne učinku igrača. Ba je u Čelsiju proveo godinu i po dana i za to vreme postigao 14 golova.

"Kada si u velikom klubu sa dosta zvezda, reputacija ima prednost u odnosu na statistiku. Nažalost, to je bio slučaj i kod mene. Ipak, ne žalim zbog dolaska u Čelsi. Stekao sam veliki broj prijatelja. Eden Azar je jedan od mojih najboljih drugova, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prijatelj sam i sa Branislavom Ivanovićem. Želim im da osvoje šampionat", rekao je Ba.

Ba je jedno vreme bio na pragu prelaska u Arsenal, koji je protivnik Bešiktaša u kvalifikacijama za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. 

"Mislio sam da je dogovor bio postignut i bio sam spreman da odem na medicinske preglede. Žoze mi je objasnio zbog čega nije došlo do transfera. Bio je iskren, rekao je da ne želi Arsenalu da daje napadača koji može da postiže golove, posebno nakon dolaska Mesuta Ozila", dodao je Ba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ba: Murinjo gleda imena, ne brojeve

Izvor: B92, 18.Avg.2014

Fudbaler Bešiktaša Demba Ba rekao je da nije dobio pravu šansu u Čelsiju, jer menadžer Žoze Murinjo više pažnje pridaje 'veličini', a ne učinku igrača..."Kada si u velikom klubu sa dosta zvezda, reputacija ima prednost u odnosu na statistiku. Nažalost, to je bio slučaj i kod mene. Ipak,...

Nastavak na B92...

Ba: Morinju je važnije kako se zoveš

Izvor: RTS, 18.Avg.2014

Fudbaler Bešiktaša Demba Ba rekao je da nije dobio pravu šansu u Čelsiju, jer menadžer Žoze Morinjo više pažnje pridaje ugledu, a ne učinku igrača. Ba je u Čelsiju proveo godinu i po dana i za to vreme postigao 14 golova..."Kada si u velikom klubu sa mnogo zvezda, reputacija ima prednost u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.