Izvor: HotSport.rs, 30.Jul.2016, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAZILCI NAGRABUSILI ZBOG ZVEZDE: Evo koga neće biti u timu na Marakani…

Trener Ludogoreca Georgi Dermedžijev poludeo je posle remija sa Zvezdom 2:2 i domah je krenuo u potragu za krivcima, čime bi mogao da pomogne crveno-belima.

Kako prenose bugarski mediji trener je prsto pokazao na Natanijela Pimienta i Lukasa Sašu. Pitanje je da li će se ova dva momka naći u protokolu za meč sa Crvenom zvezdom u utorak na stadionu “Rajko Mitić”.
Dermendžijev nije zadovoljan kako je Natanijel odigrao meč protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Zvezde. Napravio je veliku grešku kod prvog gola, omogućio je Kataiju da dođe u situaciju da šutira i savlada Stojanova. Generalno, nije bio dovoljno čvrst u odbrani i napravio je mnogo grešaka – piše portal 7dnifutbol.bg i nadovezuje se na priču o Lukasu Saši.
– Nije se dobro razumeo sa Diakovim, ostavljali su mnogo prostora između njih i odbrane. Bio je daleko od opasnog Kange, posebno u drugom poluvremenu, i više nego jednom mu dozvolio da ga sa lakoćom priđe, što se nije dopalo Dermendžijevu. Moguće je da će trener u revanšu poverenje pokloniti Abelu koji je znatno agresivniji. Ludogorec će morati da kontroliše sredinu terena ko želi trijumf i prolazak u Beogradu.
Revanš utakmica Zvezde i Ludogoreca na programu je u utorak od 20.30.
The post BRAZILCI NAGRABUSILI ZBOG ZVEZDE: Evo koga neće biti u timu na Marakani… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.