BOLESNICI: Navijači Čelsija slave povredu Baneta

Izvor: Kurir, 10.Okt.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLESNICI: Navijači Čelsija slave povredu Baneta

Navijači londonskog Čelsija sa velikim oduševljenjem dočekali su vest o povredi Branislava Ivanovića na utakmici sa Albanijom u Elbasanu.

Srbija je svaladala Albaniju rezultatom 2:0, a kapiten naše reprezentacije i standardni prvotimac Čelsija, Bane Ivanović, morao je da napusti teren u 65. minutu zbog povrede butnog mišića.

Zbog slabijih igara u novoj sezoni Premijer lige, Ivanović se našao na udaru navijača londonskog kluba. Kada su saznali da je povređen počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su da slave na društvenim mrežama. Usledila je lavina komentara u kojima se zahvaljuju Bogu što je Bane povređen.

"Ivanović povređen, sjajne vesti!"

Ivanovic out injured, GREAT NEWSSSSS

"Ivanović povređen, hvala ti Bože!"

IVANOVIC IS INJURED THANK YOU GOD

"Ivanovićeva povreda je blagoslov za nas, nadam se da će pauzirati bar dva meseca."

Ivanovic's injury is more of a blessing for us, please make sure he is out for 2 months. Matic's injury isn't going to affect us badly...

"Oporavi se brzo. Želi ti navijač Arsenala".

get well soon #branislavivanovic. From an arsenal fan

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.