BLAŽIČ: Tri prsta – samo zbog trojke. Biće malo peckanja sa Murićem pred derbi! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Nov.2014, 07:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAŽIČ: Tri prsta – samo zbog trojke. Biće malo peckanja sa Murićem pred derbi! (VIDEO)

- Svi smo mladi i ambiciozni, i svima nam je drago što igramo ovakve utakmice. I kad dođe derbi i neka jaka utakmica - rekao je jedan od najzaslužnijih u pobedi crveno-belih nad Neptunasom

Ponovo je Jaka Blažič bio jedan od najzaslužnijih košarkaša Crvene zvezde za pobedu, povukavši ekipu u momentima ozbiljnog pada. Slovenac je bio drugi najefikasniji igrač u pobedi nad Neptunasom (79:62) sa 19 poena, ali je posle meča u “Kombank areni” istakao značaj timske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << igre.

- Mislim da smo svi odigrali dobro. Pogotovo u drugom poluvremenu smo odigrali agresivnije u odbrani. Tako moram da odigramo svaki put. Pravili smo greške u prvom poluvremenu i stigli su nas. Drago mi je da smo na kraju dobili i što smo korak bliže Top 16 fazi – poručio je Blažič.

Zbog smrti Marka Ivkovića, Delije nisu pružale prepoznatljivu podršku uz konstantno pevanje.

- Znali smo da će biti ovako, ali to je iz poštovanja prema Marku. Mi to poštujemo, a sigurno ćemo od narednih utakmica sa navijačima biti još jači – poručio je Slovenac.

Foto: Marko Todorović

Sledi prvi večiti derbi u nedelju u seriji teških mečeva crveno-belih.

- Svi smo mladi i ambiciozni, i svima nam je drago što igramo ovakve utakmice. I kad dođe derbi i neka jaka utakmica. Imamo sada dva dana da se spremimo za Partizan, koji sada diže formu. Očekuje nas kvalitetna utakmica, i nadam se da ćemo pobediti – rekao je Blažič, koji je rekao da će spremiti “novajlije” u timu za meč kakav je derbi s Partizanom.

Ujedno, Blažič će se prvi put susresti sa svojim zemljakom koji igra za večitog rivala, Edom Murićem.

- Biće malo peckanja, ali dobri smo drugari, i to će biti sve u šali – rekao je Blažič, igraču kom su Delije jedinom skandirali na meču.

Foto: Marko Todorović

- Pa ne znam šta da kažem. Meni je najvažnije da igramo kao tim – rekao je Zvezdin košarkaš, koji je na meču sa Neptunasom posle jedne trojke pokazao tri prsta. Ali, to nema veze sa tradicionalnim srpskim pozdravom.

- To je bilo zbog trojke – kroz smeh je završio Jaka Blažič.

(B.M.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.