Izvor: Kurir, 29.Mar.2015, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BITI ILI NE BITI: Orlovi ruše Ronalda

Džoker Selektor Ćurčić mogao bi kao tajnog aduta za meč u Lisabonu ubaci krilnog igrača Štutgarta mladog Filipa Kostića

Iznenađenje selektora Srbije Radovana Ćurčića reprezentaciji Portugala moglo bi da bude levo krilo Štutgarta Filip Kostić (22).

Vaskrs Srbije

Junak trijumfa mlade reprezentacije Srbije, koja je eliminisala apsolutnog favorita Španiju i plasirala se na Evropsko prvenstvo za mlade, nema respekt prema Kristijanu Ronaldu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i domaćinu. Ceni ih i poštuje, ali veruje u trijumf Srbije i vaskrsnuće „orlova“ u našoj kvalifikacionoj grupi.

Srpska fudbalska reprezentacija doputovala je u Lisabon istim avionom koji je mladu selekciju odveo u Kadiz i vratio je odande sa baraž meča protiv Španije koji su „orlići“ rešili u svoju korist 2:1 u oktobru prošle godine.

Istim avionom bugarske kompanije „BH er“ nekoliko meseci kasnije opet je leteo ceo stručni štab, predvođen selektorom Radovanom Ćurčićem, dok je iz pobedničke ekipe tu samo Filip Kostić, strelac drugog gola.

Želi srećan kraj

- Nadam se da je to nagoveštaj priče sa srećnim krajem. Daće bog da se opet sve završi kao u Kadizu, s tim što mi nije važno da li ću ja dati gol ili neko od saigrača. Samo da pobedimo, ne moram ni da igram - rekao je Kostić za Kurir.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.