BIO MU JE IDOL: Izrazio je veliku ŽELJU, zato ga je Grof POZVAO da dođe na Marakanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIO MU JE IDOL: Izrazio je veliku ŽELJU, zato ga je Grof POZVAO da dođe na Marakanu (VIDEO)

Trener crveno-belih blago rečeno oduševljen.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović pozvao je nekadašnjeg lidera kultnog rok bena Azra, Branimira Džonija Štulića, da dođe na "Marakanu" da bude gost crveno-belih.

RADONJIĆ SAOPŠTIO VRLO LOŠU VEST PRED UNIKS: Zvezda bez Jovića i protiv Uniksa (FOTO)

KAKAV DAN: Posle Vijeire, još jedan ljubimac SEVERA dobio prinovu (FOTO)

Pevač Riblje Čorbe Bora Đorđević je pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana u intervjuu za domaće medije rekao kako se nedavno sreo u Holandiji sa Džonijem Štulićem, koji mu je rekao da bi voleo da zaigra u Crvenoj zvezdi.

Ta informacija je došla i do Miodraga Božovića, koji je oduševljeno pozvao nekadašnjeg frontmena Azre da dođe na "Marakanu".

- Nama u Crvenoj zvezdi bi bilo veliko zadovoljstvo da ga ugostimo na našem stadionu. Štulić je čovek uz kojeg je moja generacija odrasla, čovek koji je bio veliki muzičar i pesnik - rekao je Božović za Kurir.

On je poručio mlađim navijačima Zvezde da bi i njima bilo bolje kada bi slušali Azru.

- Džoni Štulić je obeležio jednu epohu u bivšoj državi. Stariji navijači Crvene zvezde su slušali njegove hitove, a ovi mlađi bi sigurno mogli mnogo toga i da nauče. Ako još želi da dođe na "Marakanu", vrata su mu širom otvorena - naglasio je Miodrag Božović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.