Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILO JEDNOM PA SE PRIPOVEDA: Da, OVO su Gvardiola i Murinjo! (VIDEO)

Danas možda i najveći rivali u trenerskom svetu, a nekada u zagrljaju. Pep Gvardiola i Žoze Murinjo – jedan naslednik totalnog krojfovskog fudbala, a drugi poznat najviše po svom maestralnom defanzivnom fudbalu.  

Ipak, zna se i da su oni nekada bili na istoj strani – Pep Gvardiola kao kapiten Barselone, a Žoze Murinjo kao pomoćni trener Ser Bobiju Robsonu, a kasnije i Luju van Galu. 
Pep i Žoze su sa Barsom u periodu od 1996. do 2000. zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << osvojili dve titule u Primeri, Kup kralja, Kup pobednika kupova, Superkup Evrope, a te uspehe su slavili ovako:
 
 
A video posted by 433 (@by433) on May 29, 2015 at 5:11pm PDT


The post BILO JEDNOM PA SE PRIPOVEDA: Da, OVO su Gvardiola i Murinjo! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.