BET INFO (Evroliga): Bogdanović daje više od 3,5 trojke - kvota 3,50!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET INFO (Evroliga): Bogdanović daje više od 3,5 trojke - kvota 3,50!

Pogledajte specijalnu ponudu vezanu za Fajnal for

Fajnal for Evrolige je specijalan događaj, zato se MOZZART kladionica potrudila da vam ponudi specijalnu ponudu za današnje mečeve.

CSKA igra protiv Olimpijakosa od 17.30, dok će se Fenerbahče i Real Madrid sastati od 20.30. I kada su obe utakmice u pitanju postoji mnogo zanimljivih tipova na koje možete da igrate.

Recimo, ako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ste navijač Olimpijakosa možete da igrate na to da će Pirejci slaviti protiv CSKA dvocifrenom razlikom sa kvotom od čak 8,00 (šifra: 8549). Ili da će Vasilis Spanulis imati više od 8,5 asistencija (kvota: 2,60; šifra: 8554). Znao je više puta ove sezone da se pokaže velikim brojem asistencija.

Ako vam je ipak CSKA bliži, igrajte na to da će Miloš Teodosić imati više od 9,5 asistencija po utakmici sa kvotom 3,00 (šifra: 8550). Ako ijedan igrač u Evropi može da prebaci zadatu granicu onda je to magični Teo.

Naravno, jednako bogata ponuda je i za meč Fenerbahče - Real Madrid. Ukoliko volite da gledate i navijate za naše košarkaše, onda to možete začiniti tiketom recimo na Bogdana Bogdanovića. Ako da više od 3,5 trojki to možete naplatiti sa kvotom 3,50 (šifra: 8560). Kada su trojke u pitanju Nikolu Kalinića, njegova granica je 1,5 - sa kvotom 2,50 (šifra: 8561).

Trijumf Fenera dvocifrenom razlikom plaća kvotom 3,70, a Reala 5,00.

Pogledajte celokupnu ponudu i odaberite ono što vam se čini najprijemčivijim.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOZZART SPECIJAL: Prvi poen, prvi faul, broj trojki, skokova, asistencija, blokada...

Izvor: MozzartSport.com, 19.Maj.2017

MOZZART kladionica vam pruža da se kladite na mnogo različitih igara vezanih za Fajnal for Evrolige..Već smo vam predstavili specijal vezan pretežno za pojedinačne učinke igrača, a sada je vreme da se opkladite i sukobite Olimijakos i CSKA, odnosno Fenerbahče i Real Madrid skoro u svim mogućim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.