BELA TAČKA: Kolarov strelac, Junajted razbio

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BELA TAČKA: Kolarov strelac, Junajted razbio

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov nastavio je da rešeta mreže u pripremnim mečevima Mančester sitija. Defanzivac „orlova“, nakon pobedonosnog pogotka protiv Hartsa, dao je gol na startu američke turneje u duelu sa Kanzas Sitijem!

Kolarov se u listu strelaca upisao u 72. minutu, ponovo s bele tačke, a „građani“ su slavili sa ubedljivih 4:1. Fudbaleri Mančester junajteda, ljuti gradski rivali nebeskoplavih, takođe su juče rano ujutru po našem vremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pod vođstvom Luja van Gala, otpočeli pripreme u SAD, a pregazili su Los Anđeles galaksi rezultatom 7:0.

Lazar Marković nije debitovao za Liverpul u minimalnom porazu od Rome, za koju je Ljajić igrao 62 minuta, dok se Ivanović i Matić nisu istakli u lošoj partiji Čelsija, koji je izvukao 1:1 protiv Volfsbergera.

(P. P.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.