Izvor: HotSport.rs, 23.Nov.2014, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARSA NE MORA DA BRINE: Potezi koji neodoljivo podsećaju na Mesija (VIDEO)

U noći kada je Lionel Mesi ušao u istoriju španskog fudbala, u dresu Barselone B, mladi Alen Halilović postigao je spektakularan pogodak, a njegovi potezi tokom solo akcije neodoljivo podsećaju na Argentinca.

Mladi Hrvat rođen 1996. godine postigao je svoj prvenac za katalonski klub otkako je letos stigao iz Dinama, a katalonski mediji ga već veličaju i veruju da će biti budućnost ekipe.
Pogledajte njegov pogodak, a potom ga bolje upoznate u drugom video prilogu, pa sami >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << procenite da li Hrvat može u budućnosti da postane zvezda na Kamp nou…


hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.