BARD GLUMIŠTA U VALJEVU Manojlović: Metalac je pozitivan eksces

Izvor: Blic, 28.Nov.2015, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARD GLUMIŠTA U VALJEVU Manojlović: Metalac je pozitivan eksces

Upravni odbor Košarkaškog kluba Metalac iz Valjeva postao je jači za Mikija Manojlovića, barda srpskog glumišta.

Doktor Boško Đukanović, prvi čovek tima iz grada na Kolubari, ubedio je poznatog glumca da zauzme mesto u odboru i tako pojača redove ovog ABA ligaša. Sigurno je da će poznati glumac, kada mu to obaveze budu dozvoljavale, bodriti Valjevce i gledati sve utakmice uživo iz hale.

O potpuno novoj ulozi od svih u kojima se do sada pojavljivao, Miki Manojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je za „Blic“ rekao:

- To je poslednji klub s ogromnim zanosom, a u amaterskim uslovima postiže sjajne rezultate kojima nadmašuje druge. Oni su neverovatan pozitivni eksces. U upravi su uglavnom amateri, igrači treniraju u materijalno vrlo skromnim prilikama, a uspevaju da se nose s najjačim klubovima u regionu.

Manojlović je zadovoljan atmosferom koju je zatekao u Metalcu.

- Oduševljavaju me oni koji posvećenošću, radom i snagom volje čine velike korake i postignuća - istakao je Manojlović.

Pored njega u Upravnom odboru sede i Zaga Žeravica, supruga pokojnog Ranka Žeravice, Vladimir Kostić, predsednik SANU, Sergej Trifunović, glumac.

Metalac se nalazi trenutno na deobi osmog mesta sa skorom od četiri pobede i sedam poraza. Ekipa danas gostuje Olimpiji u Ljubljani.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.