Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BALOTELI OSTAJE: Nica bi želela da sačuva Italijana

Francuski prvoligaš bi želeo da i naredne sezone u timu ima poznatog napadača.
Predsednik Nice Žan-Pijer Rivera ne krije da su ambicije kluba da ostane Mario Baloteli.
Od kako je došao u Francusku, sve je menje kontroverzi a više dobrih partija od strane nekadašnjeg italijanskog reprezentativca koji vraća svoju karijeru na pravi kolosek. Baloteli je, po pisanju francuske štampe, spreman da potpiše dvogodišnji ugovor sa Nicom.
– Mogu da vam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kažem tri stvari. On želi da ostane u Nici, spreman je na dogovor što se finansija tiče i nastavćemo pregovore u tom pravcu, izjavio je predsednik francuskog kluba.
Trenutno se vode pregovori između Nice i Balotelija koji je pre Francuske igrao u Milanu, Liverpulu, Mančester Sitiju, Interu i Lumecani u kojoj je počeo profesionalnu karijeru.
The post BALOTELI OSTAJE: Nica bi želela da sačuva Italijana appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.