Azar i Murinjo laureati

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Azar i Murinjo laureati

Fudbaler Čelsija Eden Azar izabran je za najboljeg igrača Premijer lige, dok je Žozeu Murinju pripala nagrada za najboljeg menadžera.

Belgijskog fudbalera su pre mesec dana i njegove kolege proglasile za najboljeg igrača engleskog prvenstva, u kojem je ove sezone postigao 14 golova i zabeležio osam asistencija.     Azar je priznanje dobio ispred saigrača Seska Fabregasa, Nemanje Matića i Džona Terija, kao i Serhija Aguera iz Mančester Sitija i Aleksisa Sančeza iz Arsenala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Murinjo je predvodio "plavce" do titule prvaka Engelske, njegove treće iz dva mandata u londonskom klubu, a pobedio je u konkurenciji Ronalda Kumana iz Sautemptona, Gerija Monka iz Svonsija i Arsena Vengera iz Arsenala. Interesantno da portugalski stručnjak nijednom ove sezone nije dobio nagradu za menadžera meseca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Murinjo nije nijednom bio menadžer meseca, ali je izabran za najboljeg

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Fudbaler Čelsija Eden Azar izabran je za najboljeg igrača Premijer lige, dok je Žozeu Murinju pripala nagrada za najboljeg menadžera...Belgijskog fudbalera su pre mesec dana i njegove kolege proglasile za najboljeg igrača engleskog prvenstva, u kojem je ove sezone postigao 14 golova i zabeležio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.