Auuuu, kakav maler (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2016, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auuuu, kakav maler (VIDEO)

Igračica Trinidada i Tobaga sama procenila da je lopta izašla van terena, što je njenu selekciju skupo koštalo

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Da li je fudbalerka Trinidada i Tobaga skrivila najbizarniji penal svih vremena?

Na meču kvalifikacija za Olimpijske igre Gvatemala - Trinidad i Tobago viđen je jedanaesterac koji se ne viđa ni na poljančetu pored škole na velikom odmoru...

Karin Forbs se borila za loptu sa rivalkom iz Gvatemale >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dženifer Munjoz, a zatim je naterala protivničku igračicu da izbaci loptu u gol aut.

Ne gledajući u sudiju, Forbs je uzela loptu u želji da je što brže da golmanu svog tima, ali je onda doživela iznenađenje.

Sudija iz SAD Margaret Domka pokazala je na belu tačku, jer je Forbs uhvatila loptu rukama!

Na ponovljenom snimku jasno se vidi da je lopta bila van terena pre nego što je igračica Trinidada i Tobaga odlučila da je podigne, ali budući da arbitar to nije potvrdila dosuđena je najstroža kazna.



Izvor: Youtube

 Ana Martinez je bila precizna sa 11 metara, čime je Gvatemali donela prednost u 19. minutu, ali na sreću Forbs, njena ekipa uspela je u drugom poluvremenu da postigne dva gola i obezbedi pobedu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KAKAV DANAK NEISKUSTVU: Ovakav penal još niste videli (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016

Jedan od najčudnijih penala, ako ne i najčudniji, viđen je na duelu ženskih olimpijskih selekcija Gvatemale i Trinidada i Tobaga.. . Na kvalifikacionom meču za učešće na Olimpijskim igrama u Riju fudbalerka Trinidada Karin Forbs posle dobijenog duela sa protivnicom smatrala je da je lopta izašla...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.