Ausilio: Ikardi je budućnost Intera, ne damo ga ni za 40 miliona evra

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ausilio: Ikardi je budućnost Intera, ne damo ga ni za 40 miliona evra

Sportski direktor Intera Pjero Ausilio rekao je da se klub na leto neće odreći Maura Ikardija, čak i ukoliko stigne ponuda od 40 miliona evra.

Argentinski napadač je ove sezone dobrim igrama i golovima skrenuo pažnju na sebe, a interesovanje su pokazali Mančester siti, Čelsi i Atletiko Madrid.

"Šta ako stigne ponuda od 40 miliona? Nemamo nameru da je saslušamo, pošto mislimo na sadašnjost i budućnost kluba. Ciljevi su jasni, želimo da izgradimo talentovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i mlad tim, što se jasno vidi dolaskom Šaćirija i Brozovića, pored Kovačića i Ikardija", rekao je Ausilio za Skaj Sport.

Ikardi je nedavno odbio produžetak ugovora sa "neroazurima", koji mu ističe 2018. godine.

On je ove sezone prvi strelac ekipe i Serije A sa 14 golova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.