Au, Murinjo, šta ti je rekao...

Izvor: Mondo, 06.Okt.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Au, Murinjo, šta ti je rekao...

Trener Real Madrida Rafael Benitez odbio je u razgovoru sa novinarima da trenera Čelsija nazove dobrim čovekom.

Foto: (AP Photo/Rui Vieira)

Rafa Benitez smatra da je Žoze Murinjo dobar trener, ali ne i dobar čovek.

Na temu kakvo mišljenje ima o svojim prethodnicima na klupi španskog "kraljevskog kluba" Benitez se pohvalno izrazio o Manuelu Pelegriniju i Karlu Anćelotiju, ali ne i o aktuelnom menadžeru Čelsija.

"Pelegrini je dobar trener >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i sjajna osoba, imamo odličan odnos. Anćeloti je moj prijatelj, on je takođe dobar trener i dobar čovek. A Murinjo? Dobar je trener i dajte da završimo na tome", rekao je Benitez, preneo je "Dejli mejl".

Na pitanje da li za Murinja ne želi da doda i "dobar čovek", španski stručnjak je odgovorio: "Imam li pravo na sopstveno mišljenje ili ne?"

Benitez je u zategnutim odnosima s Murinjom još dok je između 2004. i 2010. godine vodio ekipu Liverpula i u više navrata odbio je bilo kakvu polemiku sa kontroverznim Portugalcem.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.