Atletski stadion biće po svetskim standardima

Izvor: Beta, 23.Nov.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletski stadion biće po svetskim standardima

NOVI PAZAR, 23. novembra 2014. (Beta) - Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije (A S S) Slobodan Branković najavio je da će do kraja godine biti gotov glavni projekat za izgradnju atletske staze u Novom Pazaru.

"A S S, uz Ministarstvo omladine i sporta i lokalnu samoupravu, aktivno učestvuje u izgradnji. Neophodan je glavni projekat atletske staze, koji će A S S donirati do kraja godine", rekao je Branković Radiju sto plus.

Obilazeći radove u Novom Pazaru, on je naglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << da je impresioniran lokacijom koja je predvidjena za izgradnju atletskog stadiona.

"Malo se i plašim koliko još zemlje treba da se iskopa, ali verujem da će grad uspešno završiti grube radove. Mora se uraditi nivelacija, tek kasnije dolaze asfaltiranje ivičnjaka i postavljanje tartana", kazao je Branković.

On je najavio da će sportski objekat u Novom Pazaru ispunjavati sve kriterijume za organizaciju najvećih takmičenja.

"Pazar zaslužuje organizaciju velikih atletskih manifja, pa je neophodno da imamo osam staza u krivini. Zajedno s Ministarstvom, sledeće godine ćemo značajno pomoći i oko tartana, sportske opreme i rekvizita", rekao je Branković.

Selektor juniorske reprezentacije Srbije Edin Zuković izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je interes svih da Novi Pazar u najkraćem roku kompletira atletsku infrastrukturu.

Foto: www.radiostoplus.com

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Branković: ''Atletski stadion biće po svetskim standardima''

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2014, 02:15

Generalni sekretar Atletskog saveza Srbije (ASS) Slobodan Branković najavio je da će do kraja godine biti gotov glavni projekat za izgradnju atletske staze u Novom Pazaru.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.