Atletiko - to samo gledaš i uživaš (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2017, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko - to samo gledaš i uživaš (VIDEO)

Jorgandžije ubedljivim trijumfom (3:0) faktički završile posao protiv Eibara u Kupu kralja

Kup kralja je tradicionalno takmičenje u kojem Atletiko ima dosta uspeha i redovno dospe do same završnice, a tako će biti i ove sezone jer je plasman u polufinale večeras faktički overen. Bez obzira što je revanš u Baskiji sledeće nedelje, uvedljivih 3:0 sa "Visente Kalderona" večeras garant su da nema zime za ekipu Dijega Simeonea.

Sve šanse koje su domaćini stvorili, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iskoristili su. Bili su tvrdi na lopti, posebno jaki u defanzivi, pa je ukupan utisak o partiji Jorgandžija večeras izuzetno pozitivan. Vođstvo im je omogućio golman gostiju Joel koji je na isteku prvih pola sata katastrofalno odleteo u prazno i omogućio Grizmanu da dovede domaćina u vođstvo.

Nije uspevao Eibar, koji je solidna ekipa, da ozbiljnije ugozi gol Madriđana, a na isteku sata igre Anhel Korea je sjajno iskoristio smušenost odbrane gostiju i povisio na 2:0. Bio je to trenutak koji je prelomio meč, a desetak minuta kasnije Atletiko je na prelep način zapečatio ovaj trijumf. Posle kornera sa desne strane, i sjajnog glavometa u petercu gostiju, Grizman je glavom poslužio Gameira, a ovaj stavio tačku na ovaj zanimljiv duel. Mnogo lepa akcija, jedino je dilema da možda nije bio ofsajd...

Sreda:

Alkorkon - Alaves 0:2 (0:0)

/Ibai 90, 90+4/

Real Madrid - Selta 1:2 (0:0)

/Marselo 69 - Aspas 64, Džoni Kastro 70/

Četvrtak:

Atletiko Madrid - Eibar 3:0 (1:0)

/Grizman 28, Korea 60, Gameiro 68/

21.15 Real Sosijedad - Barselona

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.