Atletiko pobedio Hihon uz het-trik Gameira

Izvor: B92, 18.Feb.2017, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atletiko pobedio Hihon uz het-trik Gameira

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na gostujućem terenu Sporting Hihon sa 4:1, u utakmici 23. kola španskog prvenstva i ostvarili treću uzastopnu pobedu.

Atletiko je poveo u 46. minutu golom Janika Karaska, a tri minuta kasnije izjednačio je Serhio Alvares. Pobedu Atletiku doneo je Kevin Gameiro, koji je ušao u igru u 62. minutu.

On je u razmaku od šest minuta postigao sva tri gola. Prvo je bio strelac u 80. minutu, zatim u 81. i u 85. minutu.

Gameiro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je postigao šest golova u 21 prvenstvenoj utakmici, a uglavnom je rezerva pošto trener Dijego Simeone daje prednost Fernandu Toresu.

Atletiko je ostvario 13. pobedu u prvenstvu i ostao je na četvrtom mestu na tabeli sa 45 bodova, pet manje od vodećeg Real Madrida. Sporting Hihon je pretrpeo 15. poraz i nalazi se u opasnoj zoni na 18. mestu sa 16 bodova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sigurni trijumfi Atletika, Reala i Sevilje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2017

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su danas na gostujućem terenu Sporting Hihon sa 4:1, u utakmici 23. kola španskog prvenstva i ostvarili treću uzastopnu pobedu...Atletiko je poveo u 46. minutu golom Janika Karaska, a tri minuta kasnije izjednačio je Serhio Alvares. Pobedu Atletiku doneo je Kevin...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.