Atlanta kroz Boston do serije sa Kavsima

Izvor: Press, 29.Apr.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atlanta kroz Boston do serije sa Kavsima

Košarkaši Atlanta Hoksa plasirali su se u četvrtfinale plej-ofa pošto su ukupnim rezultatom 4-2 eliminisali Boston.
Foto:B92.net
Atlanta je u šestom meču napravili brejk i sa 104:92 proslavili plasman u sledeću rundu, gde ih čeka Klivlend Kavalirs.
Hoksi su na poluvremenu vodili 9 razlike, ali su odlučujuću prednost stekli u trećoj deonici koju su dobili rezultatom 39:26. Tada je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jasno da će domaći tim biti eliminisan, a Seltiksi su do kraja uspeli samo da ublaže poraz.
Najbolji pojedinac meča bio je Ajzea Tomas sa 25 poena i 10 asistencija, ali i očajan šut iz igre. Na to se nadovezala činjenica i da nije imao pomoć saigrača, pa Boston nije mogao da računa na pozitivan ishod. Krauder je uz 6 skokova dodao i 15 poena, dok su po 13 imali Jerebko i Smart. 

S druge strane, Hoksi su odigrali odličnu napdačku partiju – poene su odlično rasporedili, šestorica igrača imala su dvocifren učinak, a najefikasniji je bio Pol Milsap sa 17 poena i 8 uhvaćenih lopti. Bejzmur i Horford dodali su po 15, dok se Korver zaustavio na 14.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.