Atamanu teško da skrati spisak, Turska sa 13 igrača otišla u Berlin

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atamanu teško da skrati spisak, Turska sa 13 igrača otišla u Berlin

Košarkaši Turske otputovali su u Berlin na Eurobasket, a selektor Ergin Ataman će tek u Nemačkoj odlučiti koji igrač neće biti prijavljen za takmičenje.

Na spisku je 13 igrača trenutno, a to su Bobi Dikson (Ali Muhamed), Kartal Ozmizrak, Sinan Guler, Melih Mahmutoglu, Cedi Osman, Furkan Korkmaz, Birkan Batuk, Goksenin Koksal, Baris Hersek, Ersan Iljasova, Furkan Aldemir, Semih Erden i Oguz Savaš.

Turci će na startu u grupi B 5. septembra igrati protiv Italije od 21.00, dan kasnije sastaće se sa Španijom, sledi duel sa Nemačkom 8. septembra, a sa Srbijom je meč na programu 9. septembra od 14.30.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.