Atalanta odložila svečanost u Beogradu!

Izvor: Mondo, 29.Nov.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Atalanta odložila svečanost u Beogradu!

Sportski direktor Rome trebalo je u ponedeljak da doputuje na potpisivanje ugovora o saradnji sa Čukaričkim, ali...

Foto: Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Čukarički je tokom poslednjih nekoliko godina pokazao da je najorganizovaniji domaći klub, a da se dobar rad ceni, potvrđuje najnovija vest koja stiže sa Banovog brda.

Aktuelni osvajač Kupa Srbije i trenutno drugoplasirani tim u Superligi dogovorio je saradnju sa slavnom Romom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Već za ponedeljak u Beogradu bilo je dogovoreno svečano potpisivanje ugovora, u prisustvu medija, trebalo je da dođu sportski direktor "vučice" Valter Sabatini i direktor za međunarodne odnose, Paskvale Sensibile, ali...

Sve je u nedelju popodne pokvario poraz Rome od Atalante (0:2) na Olimpiku, na šta izgleda da niko u klubu nije ozbiljno računao.

"Konferencija za novinare u vezi sa saradnjom FK Čukarički i FK Roma neočekivano je otkazana i odložena do daljeg. Iz Rome je stiglo obaveštenje da će zbog vanredne sednice Upravnog odbora ovog kluba, zakazane za ponedeljak, sportski direktor Valter Sabatini i direktor za međunarodne odnose Paskvale Sensibile ipak morati da ostanu u Rimu. Kontakt i saradnja Čukaričkog i Rome se nastavljaju po ranije utvrđenom programu", stoji u saopštenju koje je poslao klub sa Banovog brda.

Kao što je najavljeno u četvrtak, posle poraza od Barselone (6:1) u Ligi šampiona, trener Rome Rudi Garsija lako bi na predstojećoj sednici mogao da dobije otkaz.

Francuski stručnjak doveden je leta 2013, nakon uspešnog rada u Lilu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.