Asmir Kolašinac - I pobeda i rekord!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asmir Kolašinac - I pobeda i rekord!

Reprezentativac Srbije u bacanju kugle Asmir Kolašinac briljirao danas u Slovenskoj Bistrici.

Srpski atletičar Asmir Kolašinac pobedio je danas u bacanju kugle na atletskom mitingu u Slovenskoj Bistrici, popravivši najbolji lični rezultat na otvorenom za pet centimetara.

On je trijumfovao daljinom od 20 metara i 90 centimetara, što je novi rekord takmičenja u Sloveniji.



"Miting je bio sjajan, kao i rezultat. Uslovi su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << idealni, pa se s toga nadam da ću vrlo brzo prebaciti preko 21 metar",
bio je kratak srpski atletičar.

Iza 30-godišnjeg Kolašinca, plasirala su se dvojica reprezentativaca Bosne i Hercegovine. Hamza Alića je hicem od 20,69 metara osvojio drugo mesto, dok je Kemal Mešić sa 20,49 bio treći.

Svoje prethodno najbolje ostvarenje na otvorenom, čija je vrednost 20,85 metara, Kolašinac je zabeležio pre tri godine u Rijeci.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi rekord Kolašinca na mitingu u Sloveniji

Izvor: Radio 021, 30.Maj.2015

Srpski atletičar Asmir Kolašinac pobedio je u bacanju kugle na atletskom mitingu u Slovenskoj Bistrici, popravivši najbolji lični rezultat na otvorenom za pet santimetara...Kolašinac je trijumfovao daljinom od 20 metara i 90 centimetara, što je novi rekord takmičenja u Sloveniji...- Miting je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.