Arsović osvojila srebro vazdušnom puškom na Gran Priju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2014, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsović osvojila srebro vazdušnom puškom na Gran Priju

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Andrea Arsović osvojila je danas srebrnu medalju u gađanju vazdušnom puškom, prvog dana takmičenja na Gran Priju u Novom Sadu.

Članica SK Partizan do odličja je došla rezultatom od 415,2 krugova.

Zlato na 5. Gran Pri takmičenju osvojila je predstavnica Hrvatske Snježana Pejčić, koja je upucala 418 krugova, dok je bronza pripala Katarini Biserčić (Srbija) sa 414,6 krugova.

"Jako sam zadovoljna današnjim rezultatom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << s obzirom na teške uslove na strelištu i velike vrućine. Gađala sam solidno, nadam se da ću do svetskog prvenstva u septembru još više podići rezultat", izjavila je Arsovićeva, koju drugog dana takmičenja, u subotu, očekuje nadmetanje u disciplini malokalibarska puška trostav, a u nedelju i disciplina 60 metara ležeći.

Gran Pri je poslednje takmičenje na kojem reprezentativci Srbije učestvuju u sezoni 2013/2014.

Nakon letnje pauze, od septembra ih očekuju nadmetanja na Svetskom prvenstvu u Granadi, gde će se boriti za osvajanje kvota za učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.