Arsenal u problemu, Beljerin koketira sa Barsom

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal u problemu, Beljerin "koketira" sa Barsom

Sjajni defanzivac ima odličnu sezonu iza sebe, a njegov ostanak na "Emirejtsu" je pod znakom pitanja.

Odlični desni bek Arsenala Hektor Beljerin je pravo otkrovenje ove sezone i još jedan u nizu talenata koji je dobio priliku pod vođstvom Arsena Vengera.

Mladi Španac je u potpunosti iskoristio priliku i čak je uvršten u najbolji tim Premijer lige na kraju sezone. Njegove odlične partije nisu ostale nezapažene, pa je tako njegov nekadašnji klub Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izuzetno zainteresovana za njegove usluge, ukoliko Dani Alveš napusti "Kamp Nou" u letnjem prelaznom roku.

Ovaj 21-godišnjak je priznao da nije mogao da ostane ravnodušan kada je čuo da klub poput Barse motri na njega.

"Veoma sam počastvovan što se tako veliki klub interesuje za mene, kao igraču dosta mi imponuje. Moj agent je taj koji obavlja takve stvari, tako da ja ne znam ništa o potencijalnoj ponudi", istakao je brzonogi bek.

On dodao da bi Barsa sigurno trebalo da "pazari" desnog beka ukoliko Alveš ode, kao i da je trenutno zadovoljan svojom karijerom u Arsenalu.

"Vrlo sam srećan u Arsenalu trenutno i ne pomišljam na odlazak. Fokusiran sam na klub i želim da se dobrim igrama preporučim selektoru, ali isto tako znam da je konkurencija velika. Ukoliko Barselona ostane bez Alveša, ima dosta dobrih bekova širom Evrope, tako da ne treba da brinu", rekao je Beljerin.

Španac je odigrao čak 36 mečeva u Premijer ligi ove sezone i zabeležio jedan pogodak i šest asistencija, a statistički gledano je jedan od najbolje ocenjenih defanzivaca u Evropi u protekloj sezoni.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.