Arsenal prelomio oko Vengera!

Izvor: Sportske.net, 02.Maj.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal prelomio oko Vengera!

Navijači podeljeni, ni protest nije baš uspeo, šta čeka "Gunere" na leto?

Iako je i u klubu bilo disonantnih tonova koji se tiču budućnosti Arsena Vengera, gazde su prelomile, Francuz ostaje do isteka ugovora.

Engleski mediji smatraju da je pružanje podrške menadžeru iznuđeno, jednostavno nema prave zamene, takođe, u Arsenalu smatraju da nije vreme za potrese i da je kontinuitet veoma bitan u vremenu kada se očekuje da fudbalska škola ponovo počne da proizvodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrače za prvi tim.

Venger će imati zadatak da naredne godine promoviše nove igrače, ali zadržaće i kontrolu nad transferima.

Protest navijača koji su takođe podeljeni nije uspeo, tačnije uverio je ljude iz kluba da ni sami fanovi nisu jedinstveni i da bi, u svakom slučaju, smena Vengera uvela Arsenal u nestabilnost.

"Telegraf" piše da se osim promocije mlađih igrača, ali i personalnih promena u školi fudbala očekuje da Venger nastavi sa kupovinom fudbalera, to neće biti nužno najveća imena, osim ako ne iskoči neka vanredna šansa, poput situacije sa Ozilom ili Sančezom.

Venger priznaje da je očekivao protest čitavog stadiona, to se nije desilo u subotu u kasno popodne, pa je poručio da ne može da usreći sve ljude, ali i da je život posvetio Arsenalu.

Biće sigurno i 20. sezonu u klubu, mada je kroz smeh rekao da protivnici ne moraju da se brinu, odnosno da neće napasti Ser Aleksov rekord od 26 godina na čelu Junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.