Arsenal nudi 50 miliona funti za Kejna

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal nudi 50 miliona funti za Kejna

Menadžer Arsenala Arsen Venger spremio je 50 miliona funti za transfer fudbalera Totenhema Harija Kejna, prenose britanski mediji.

Arsenal je spreman da 21-godišnjem napadaču rivalskog kluba ponudi nedeljnu platu od 100.000 funti i vrati ga u ekipu za koju je igrao u mlađim selekcijama.

Kako se navodi, francuski stručnjak je doneo tu odluku još u februaru posle meča protiv Totenhema u Premijer ligi, kada je Kejn sa dva gola doneo trijumf svom timu od 2:1.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Kejn sa Dijegom Koštom deli prvo mesto na listi strelaca Premijer lige sa 19 golova, a posle odličnih partija debitovao je za A selekciju Engleske protiv Litvanije i postigao gol, dok je u utorak protiv Italije prvi put bio starter u nacionalnom timu.

Kejn je tokom karijere igrao za Lejton Orijent, Milvol, Norič i Lester.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.