Anri Žiruu: Nisi me dobro razumeo

Izvor: B92, 26.Maj.2015, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anri Žiruu: Nisi me dobro razumeo

Legendarni napadač Arsenala Tijeri Anri kazao je da su njegove izjave u vezi sa napadačem "Tobdžija" Olivijeom Žiruom pogrešno protumačene, prenosi Goal.rs.

Bivši francuski reprezentativac kazao je da Arsenal ne može da osvoji titulu, ako je glavna napadačka uzdanica Arsena Vengera njegov zemljak.

Ovaj mu je odgovorio da "govori gluposti".

"Aleksis Sančes me je ubedio da može da dovede Arsenal do trofeja, ali verujem da mu je potrebna pomoć. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Isto mislim za Žirua. Rekao sam za njega šta sam rekao, ali on, a i svi ostali su to pogrešno shvatili", pojasnio je Anri.

Najbolji strelac u istoriji tima iz Londona se prisetio vremena dok je nastupao na legendarnom 'Hajberiju'.

"Osvajali smo trofeje zato što je Nvankvo Kanu postizao golove kada je meni bio potreban odmor. Denis Bergkamp i Silvajn Viltor su beležili het-trikove ili bi se upisali u strelce na kraju utakmice, ali nisu uvek bili starteri. Mislim da je Arsenalu potreban još jedan napadač. To je ono na šta sam mislio. Neki ofanzivac različitih karakteristika u odnosu na Žirua", rekao je Anri, "Generalno, timu su potrebna pojačanja. Kada sam rekao da Arsenal treba da dovede golmana, centralnog beka, veznog fudbalera i napadača, nisam mislio da ostali treba da se pokupe i odu. Naprotiv, konkurencija u timu treba da se pojača".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.