Anhel Korea se vraća fudbalu, Simeonovim kadrovskim problemima dolazi kraj?

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2014, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anhel Korea se vraća fudbalu, Simeonovim kadrovskim problemima dolazi kraj?

Talentovani bivši fudbaler San Lorenca mogao bi da se oporavi od ciste na srcu

Iako se pričalo da je njegova karijera možda i gotova, pretalentovani Argentinac Anhel Korea se oporavlja od operacije ciste na srcu i mogao bi da se vrati fudbalu, pošto je već počeo da radi lagane treninge.

Legitimni naslednik Serhija Aguera je operisan u junu. Pošto je za oporavak od tako teškog zahvata potrebno pet meseci, Korea bi uskoro mogao da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << onome što najbolje radi, a to je postizanje golova.

On i dalje nije zvanično igrač Atletiko Madrida, ali ukoliko bude prošao medicinske testove, potpisaće i zvanični ugovor.

Nije on jedini igrač oko koga Dijego Simeone brine ovih dana, pošto je i Mario Mandžukić doživeo blažu povredu vrata, a i Žoao Miranda je van terena zbog problema sa mišićem, koje je zadobio na meču Brazila sa Austrijom. Hrvat se lagano vraća treninzima, radi u odvojenoj grupi upravo sa Koreom, dok je stameni štoper i dalje podvrgnut fizioterapiji.

Pogledajte kakav talenat se krije u mladom Korei.



(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.