Anćeloti prati Murinjov put: Sledeći je Čelsi?

Izvor: Mondo, 20.Okt.2014, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti prati Murinjov put: Sledeći je Čelsi?

"Sve zavisi koliko će trajati avantura u Realu. Ako potraje, definitivno ću završiti karijeru, u suprotnom vraćam se u Englesku", rekao je Karlo Anćeloti.

Foto: Guliver/Getty Images/Denis Doyle

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti rekao je da bi voleo da se vrati u Englesku i pre završetka karijere još jednom postane menadžer nekog od premijerligaša.

Anćeloti je Čelsi vodio od 2009. do 2011. godine kada je sa londonskim klubom osvojio titulu prvaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i FA kup.

"Voleo bih da se vratim u Englesku. Bio sam srećan u Čelsiju, lepe uspomene me vežu za taj period i sviđaju mi se navijači i atmosfera na stadionima. Sve zavisi koliko će trajati avantura u Realu. Ako potraje, definitivno ću završiti karijeru, u suprotnom vraćam se u Englesku", rekao je Anćeloti za Skaj.

Italijanski stručnjak je dodao da ne bi imao ništa protiv da se vrati u Čelsi, iako je Stamford Bridž napustio posle sukoba sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem.

"Nemam problem sa Abramovičem, ali mislim da on neće promeniti mišljenje. To su bile dve predivne godine u mojoj trenerskoj karijeri. Nije ovde reč samo o posebnom klubu, već o celokupnoj atmosferi, ali svakako ne bih mogao da odbijem takvu ponudu", rekao je Anćeloti.

Anćeloti je tokom karijere bio trener Ređine, Parme, Juventusa, Milana i Pari Sen Žermena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.