Anćeloti i Perez oči u oči, poslednji put

Izvor: Mondo, 23.Maj.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti i Perez "oči u oči", poslednji put

Prema pisanju španskog lista "AS", treneru Reala biće uručen otkaz u subotu uveče, nakon utakmice protiv Hetafea.

Foto: Guliver/Getty images/Denis Doyle

Karlo Anćeloti održao je, po svemu sudeći, u petak svoju poslednju konferenciju za novinare u svojstvu trenera Reala.

Kada je završio priču o utakmici protiv Hetafea (subota, 20.30 časova), italijanski stručnjak krenuo je ka izlazu iz medija centra i dobio spontani aplauz. Aplaudirali su mu novinari, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji očigledno jako dobro znaju ono što zna i on.

"Real Madrid i Karlo Anćeloti rastaće se već ovog vikenda", piše španski list "AS".

O listi kandidata za njegovog naslednika danima se piše. Broj jedan na spisku je Rafael Benitez, koga predsednik kluba Florentino Perez vidi kao idelnog trenera za "kraljevski klub".

Navijači se baš i ne slažu, ali to u Realu očigledno ne menja mnogo toga.

"Rafa Benitez se sreo sa Florentinom Perezom prošle večeri. Predsednik Reala potvrdio je da Anćeloti više neće biti trener, iako ta odluka još nije zvanično saopštena", piše "AS".

I Anćeloti se pomirio sa odlaskom. Ni njemu se ne ostaje pod novim uslovima, prema kojima bi morao da se rastane sa nekim bliskim saradnicima, kao što je njegov dugogodišnji prijatelj, fizioterapeut Đovani Mauri.

"Florentino i Anćeloti srešće se posle utakmice poslednji put", takođe tvrdi dobro obavešteni sagovornik uticajnog lista.

Bez obzira na taj, sasvim izvestan završetak "Karlitove" sage u Realu, Italijan je dobro raspoložen razgovarao u petak sa novinarima.

Na rastanku je rekao: "Polako, vidimo se u subotu".

Pogledajte.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.