Ančeloti: Ronaldo će se penzionisati u Realu

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ančeloti: Ronaldo će se penzionisati u Realu

Bivši trener Real Madrida Karlo Ančeloti veruje da će se Kristijano Ronaldo penzionisati na Santjago Bernabeuu.

Portugalac je u Madrid stigao 2009. iz Mančester Junajteda za tada rekordnih 80 miliona funti, a ugovor sa Realom mu traje do juna 2018. godine.

U poslednje vreme se spekulisalo o mogućem povratku na Old Traford, kao i interesovanju Pari Sen Žermena, te mogućem preseljenju u američku MLS ligu.

"Ne mogu da zamislim da on napusti Real. Ušao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zauvek u istoriju kluba kada je nedavno izjednačio Raulov rekord. Mislim da će ostati u Madridu do kraja karijere, svi u klubu ga vole", rekao je Ančeloti.

Ronaldo je prošle sedmice sa dva gola protiv Malmea u Ligi šampiona stigao do 323 pogotka u dresu Reala, pa će sledećim postati najbolji strelac u istoriji kluba sa Bernabeua.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Anćeloti: Ronaldo će završiti karijeru u Realu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Okt.2015

PARIZ - Italijanski fudbalski trener Karlo Anćeloti rekao je danas da prva zvijezda Reala Kristijano Ronaldo u budućnosti neće preći u PSŽ jer veruje da će završiti karijeru u Madridu...Parižani su ljetos posljednjeg dana prelaznog roka ponudom od 150 miliona evra za fantastičnog Portugalca...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.