Anćeloti: Nismo favoriti protiv Atletika

Izvor: Press, 18.Avg.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: Nismo favoriti protiv Atletika

Real u prvoj utakmici dočekuje Atletiko sutra na Santjago Bernabeu, a Anćeloti poziva na oprez, bez obzira što u sastavu "kraljevskog kluba" sve "vrvi" od brojnih skupocenih zvezda.

"U odnosu na prošlu sezonu, Atletiko je promenio tim. Možda su i novoangažovana pojačanja doprinela i njegovom drugačijem pristupu igre, međutim, težak su protivnik, u svakom slučaju. Smatram da u predstojećim duelima nema favorita", rekao je Anćeloti španskim novinarima.

Real >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je uoči otvaranja sezone u Primeri već osvojio Superkup Evrope savladavši prošle nedelje u Kardifu tim Sevilje (2:0), ali Anćeloti pred susret sa Atletikom nije želeo da otkrije da li će izvesti istu postavu, sa Ronaldom, Bejlom i pojačanjima Tonijem Krosom i Džejmsom Rodrigezom.

"Jedino mogu da potvrdim da će na golu stajati Iker Kasiljas. Gledao sam ga na treningu i izgleda veoma dobro. Kros je u Kardifu odigrao sjajno, zadovoljan sam i Rodrigezom, iako je njemu potrebno još vremena da se privikne na promenu sredine", kazao je Anćeloti.

Prva utakmkmica španskog Superkupa između Reala i Atletika igra se sutra uveče od 23 sata, a revanš je na programu u petak na Visente Kalderonu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.