Ana u četvrtfinalu

Izvor: RTS, 02.Okt.2014, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana u četvrtfinalu

Ana Ivanović savladala Sabinu Lisicki i plasirala se u četvrtfinale. Venus Vilijams se povukla sa turnira u Pekingu. Berdih savladao Troickog na turniru u Pekingu, Đoković i Krajinović u četvrtfinalu dublova. Kosta želi da igra za reprezentaciju.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru  

10.10 - Naša najbolja teniserka Ana Ivanović plasirala se u četvrtfinale turnira u Pekingu savladavši Nemicu Sabinu Lisicki sa 2:0 (6:3,7:5).
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Ovo je treća pobeda Ivanovićeve u duelima sa Nemicom, a ukupan trenutni skor je 3:1. U četvrtfinalu Ana Ivanović će se sastati sa pobednicom iz duela Andreje Petković i Simone Halep.

09.40 - Američka teniserka Venus Vilijams povukla se sa WTA turnira u Pekingu zbog virusne infekcije, saopštili su organizatori.

Vilijams je bez borbe predala meč osmine finala Čehinji Petri Kvitovoj, koja je u glavnom gradu Kine postavljena za trećeg nosioca. Njena sestra Serena iz istog razloga povukla se prošle nedelje sa turnira u Vuhanu.

09.10 - Srpski teniseri Novak Đoković i Filip Krajinović plasirali su se u četvrtfinale ATP turnira u Pekingu u konkurenciji dublova, pošto su im Letonac Ernests Gulbis i Poljak Marsin Matkovski predali meč u prvom kolu.

Protivnici Đokovića i Krajinovića u borbi za plasman u polufinale biće italijansko-argentinska kombinacija Fabio Fonjini/Leonardo Majer.

Fonjini i Majer su u prvom kolu pobedili prve nosioce Nenada Zimonjića i Kanađanina Danijela Nestora sa 2:1 u setovima.

08.20 - Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Pekingu pošto je izgubio od :eha Tomaša Berdiha sa 6:3, 6:4.

Troicki trenutno zauzima 174. mesto na ATP listi i u duelima sa Berdihom, šestim teniserom sveta, trenutni skor je 5:1 za Čeha.

Titulu na turniru u Pekingu brani najbolji teniser današnjice Novak Đoković koji se juče plasirao među osam najboljih, savladavši Kanađanina Vaseka Pospišila sa 6:3, 7:5.

00.00 - Fudbaler Čelsija Dijego Kosta rekao je da neće propustiti predstojeće utakmice reprezentacije Španije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine, uprkos tome što je trener engleske ekipe Žoze Morinjo zabrinut zbog problema svog napadača sa tetivama.

Kosta je ove sezone postigao osam golova u šest prvenstvenih utakmica, a juče je odigrao celu utakmicu protiv Sportinga iz Lisabona u Ligi šampiona. Čelsi je u toj utakmici pobedio sa 1:0 golom Nemanje Matića.

Ako sam igrao 90 minuta, jasno je da sam dobro. Osećam se bolje, a odluku će doneti šef (selektor Španije Visente del Boske). Tokom nedelje sam radio sa fizioterapeutima, pošto sam osećao nelagodu zbog povrede tetive, rekao je Kosta, prenela je španska Marka.

Morinjo je nedavno izjavio da bi Fudbalski savez Španije trebalo da poštedi Kostu i da on propusti utakmice sa Slovačkom i Luksemburgom u Grupi C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, ali da on to neće tražiti od Del Boskea. Kosta je rekao da ne očekuje da će se Morinjo i Del Boske sukobiti zbog toga.

 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.