Amerikanac napustio Zvezdinog rivala

Izvor: Mondo, 29.Nov.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac napustio Zvezdinog rivala

Romeo Trevis više nije član Strazbura

Foto: euroleague.net

Američki košarkaš Romeo Trevis napustio je ekipu Strazbura nakon što mu je istekao kratkoročni, šestonedeljni ugovor.

"Zahvaljujem se treneru Vensanu Koleu i celom klubu na velikoj prilici koja mi je ukazana da zaigram u Evroligi. Bilo je zaista lepo iskustvo i još jednom hvala svima, kao i navijačima na podršci", napisao je Trevis na Instagramu.

I would like to thank Coach >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Collet and the SIG Strasbourg Baskets the… https://t.co/THKGAEiJbR

— Romeo Travis (@RomeTrav) November 28, 2015

Trevis nije zadovoljio partijama u dresu Strazbura, zbog čega je francuski klub odlučio da ne produži sa njim ugovor. On je doveden kao zamena za Meta Hauarda koji se oporavio.

On je u francuskoj ligi beležio prosečno 7,3 poena, 5,2 skoka i 2,5 asistencije po meču, dok je u Evroligi nastupao na ali šest utakmica, na parketu je provodio 18 minuta, a beležio je prosečno 5,5 poena i 3,8 skokova po meču.

Bivši saigrač Lebrona Džejmsa u srednjoj školi, nije nastupao protiv Crvene zvezde u Evroligi na prvom meču u Beogradu, a u Francuskoj je odigrao ispod očekivanja. Na parketu je proveo 18 minuta, ali nije uspeo da se upiše strelce. Zabeležio je samo dva skoka i asistenciju u šestom kolu.

Tokom karijere Trevis je nastupao za Kantabriju, Ulm, Tibingen Tajgerse, Barak Netanju, Hapoel Gilbou, Zadar, Himik i Krasni oktobar.

Strazbur u grupi A Evrolige trenutno ima skor 3-4, koliko i Crvena zvezda.

U sledećem, 8. kolu Evrolige, 4. decembra, Strazbur će ugostiti ekipu Bajerna iz Minhena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.