Albanski navijači čestitali Turcima na ubistvu Ivkovića

Izvor: Studio B, 24.Nov.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski navijači čestitali Turcima na ubistvu Ivkovića

Transparent "Dobar posao Aslan, počivaj u paklu M.I." ova grupa okačila je iznad albanske zastave na stadionu lokalnog kluba i objavila na svom sajtu čestitajući ubici iz redova navijača Galatasaraja.

Navijačka grupa Fikšat Kačanik okačila je transparent s natpisom da podržava ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u Istanbulu.

Transparent "Dobar posao Aslan, počivaj u paklu M.I." ova grupa okačila je iznad albanske zastave na stadionu lokalnog kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i objavila na svom sajtu čestitajući ubici iz redova navijača Galatasaraja.

Kačanik je gradić u južnom delu AP Kosovo i Metohija sa oko 5.000 stanovnika, većinom albanske nacionalnosti.

Ivković je ubijen u petak uoči utakmice košarkaške Evrolige u Istanbulu, gde je Crvena zvezda gostovala ekipi Galatasaraja, a sahranjen je danas na Bežanijskom groblju u Beogradu.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.