Ako se po jutru... Orlići dobili Amere!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako se po jutru... "Orlići" dobili Amere!

Lepe vesti stižu sa Novog Zelanda, gde je naša reprezentacija odradila generalku pred start Mundijalita.

Foto: fss.rs

Dobre vesti sa druge strane planete!

Fudbalska reprezentacija Srbije do 20 godina pobedila je danas selekciju SAD sa 1:0 u poslednjoj proveri pred početak Svetskog prvenstva na Novom Zelandu.

Strelac jedinog gola bio je štoper Totenhema Miloš Veljković u 65. minutu, posle asistencije Andrije Živkovića.

Izabranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << selektora Veljka Paunovića mogli su ubedljivije da trijumfuju, pošto su propustili nekoliko odličnih prilika preko Miloševića, Maksimovića, Gaćinovića i Živkovića, dok su Amerikanci uspeli samo jednom da zaprete srpskom golu.

"Provera je u potpunosti uspela, baš nam je trebao ovakav rival - tvrd, kvalitetan i borben. Pokazali smo visok nivo protiv Amerikanaca, dobru formu i za trud smo nagradeni pobedom protiv jedne nacije koja iz godine u godinu ozbiljno napreduje. Od ovog trenutka smo u potpunosti fokusirani na početak šampionata i ne smemo da dozvolimo da nas dobre igre opiju. Tražim punu koncentraciju, maksimalnu fokusiranost jer tek nas čeka veliki posao", rekao je Paunović.

Srbija se nalazi u D grupi prvenstva sveta sa reprezentacijama Urugvaja, Malija i Meksika, a prvi meč na turniru igraće 31. maja protiv "Urusa" od 16 sati po lokalnom vremenu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.