Ako neće Srbin i Nemac, možda će Francuz

Izvor: Mondo, 26.Jul.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako neće Srbin i Nemac, možda će Francuz

Juventus polako odustaje od Nemanje Matića i Emrea Čana, a okreće se Blejzu Matuidiju.

Foto: Guliver/Getty images/Mike Hewitt

Nemanja Matić je odavno velika želja Juventusa, ali sve više se čini da srpski reprezentativac i ovog leta neće preći u torinski klub.

Žoze Murinjo je uporan da obnovi saradnju sa visokim vezistom Čelsija i dovede ga u Mančester junajted, što je izgleda i želja našeg fudbalera. Naime, engleski mediji pišu da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Matić bliži odluci da ostane u Premijer ligi, jer mu na Old Trafordu nude duži ugovor nego što bi ga dobio u Juventusu.

Takva situacija navela je Torineze da paralelno pregovaraju sa još nekim igračima, a jedan od njih bio je Emre Čan. Bio, pošto je Liverpul odlučio da nemačkom reprezentativcu, koji se nalazi u poslednjoj godini ugovora, ponudi produžetak saradnje i, navodno, dogovor dve strane je veoma blizu.

"Treća sreća" za šampiona Italije mogao bi da bude Blejz Matuidi iz Pari Sen Žermena, tvrdi ugledni italijanski novinar Đanluka Di Marzio.

Juve je navodno kontaktirao Parižane povodom 30-godišnjeg centralnog veziste, koji ima ugovor do kraja predstojeće sezone, a čija se trenutna vrednost procenjuje na 30 miliona evra. Čeka se odgovor...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.